Video: Huikaiseva venytys KHL-treenipelissä – Spartak-veskari pelasti varman maalin

Alexei Krasikov Spartak / Pallomeri.net

KHL:n harjoituskauden ottelussa nähtiin aivan huikea torjunta, kun Spartak-vahti Alexei Krasikov pelasti aivan varmalta näyttäneen maalin.

Moskovan Spartak murjoi Vitjazia turpaan KHL:n harjoituskauden ottelussa tylyin 6-1-lukemin. Kuten tuloksesta voi päätellä, kävi Spartakin peli molemissa päissä kenttää.

Maalivahtipelin osalta nähtiin myös yksi todellinen huippuhetki, kun Alexei Krasikov esitti aivan huikaisevan torjunnan ja pelasti jo aivan satavarmalta näyttäneen maalin.

Vitjazin Miks Indrasis sai haltuunsa Niko Ojamäelle tarkoitetun syötön, joka livahti Ojamäen längistä suoraan Indrasisin lapaan. Indrasis oli aivan täydellisessä tekopaikassa, sillä Krasikov oli täysin etutolpan puolella, joten Indrasisilla oli neliöittäin tyhjää verkkoa edessään.

Indrasis myös laukoi oikeaoppisesti Krasikovista katsottuna kauempaan kulmaan, mutta niin vain hän joutui pettymään. Krasikov heivasi mailansa pois kädestään turhana ja syöksyi kilpikätensä kanssa peittämään tyhjänä ammottanutta maali. Tuloksena oli aivan häikäisevä venytys ja näin Spartakin maali varjeltui jälleen.

Spartak-vahti Alexei Krasikov otti aivan tajuttoman kilpitorjunnan:

Katso myös: Video: KHL-legenda Danis Zaripov tarjoili aivan mielettömän no look -passin harjoituspelissä


Joukkueet: