Sparta Prahan veskari päästi järkyttävän nolon maalin – vastustaja laukoi toisesta päädystä

Sparta Prahan Matej Machovsky / Pallomeri.net

Sparta Prahan maalivahti Matej Machovsky päästi aivan luvattoman helpon maalin ottelussa Motor Ceske Budejoviceä vastaan.

Sparta Praha otti sunnuntain Extraliga-kierroksella tylysti turpiin kotikaukalossaan Motor Ceske Budejoviceltä, joka mätki taululle lukemat 5-1. Kuten lukemista voikin jo päätellä, Spartan maalivahtipeli ei ollut aivan parasta luokkaa. Erikoiseksi asian tekee se, että ilta oli jokseenkin nöyryyttävä molemmille Spartan kassareille.

Alexander Salak otti kontolleen Motorin neljä ensimmäistä maalia ja hänet vaihdettiin pois luukulta, kun kolmatta erää oli pelattu kymmenisen minuuttia. Tilalle Spartan tolppien väliin luistelleen Matej Machovskyn ilta tulisi saamaan vielä paljon nöyryyttävämmän käänteen.

Kun Machovsky oli ollut jäällä kolmisen minuuttia, pelasi Sparta ylivoimaa ja aloitus oli Motorin päädyssä. Motor voitti aloituksen ja kiekon saanut puolustaja Jan Piskacek lämäsi lätkän välittömästi kohti Spartan päätyä. Piskacekin purkulämäri kääntyi suoraan kohti kotijoukkueen maalia ja ilmeisen huonosti tilanteessa hereillä ollut Machovsky pääsi kaivamaan kiekkoa maalista hetkeä myöhemmin.

Hän teki ratkaisevan virheen arvioimalla kiekon lentoradan väärin ja yrittämällä kopata kiekkoa räpyläänsä. Machovsky haroi nolosti tyhjää ja kiekko livahti pussiin sinetöiden Spartan hankalan illan.

Sparta Prahan Matej Machovsky hörppää nolosti laukauksen, joka lähetettiin häntä kohti toisesta päädystä:

Katso myös: Krakenin Marcus Johansson sai kivuliaasti osumaa – vastustaja potkaisi vahingossa suoraan säkeille