Video: Southend-pakki jäätyi käsittämättömästi – kuljetti pallon vastustajan jalkaan

Shaun Hobson Southend / Pallomeri.net

Southend Unitedin kotiavaus oli kaikkea muuta kuin mairitteleva. Ottelu päättyi nöyryyttävään tappioon, jonka huipensi todella halpa maali.

Englannin nelostason, eli League Twon kausi avattiin lauantaina ja Southend Unitedin joukkue on varmasti tehnyt kaikkensa unohtaakseen avausottelun tapahtumat.

Vieraana ollut Harrogate Town poistui kotikonnuilleen matkassaan kolme pistettä ja makea avausvoitto, sillä Harrogate paukutti taululle tylyt 0-4-lukemat.

Karuinta Southendin kyykkäämisessä oli ehdottomasti viimeinen silaus. Southendin maalivahti Mark Oxley antoi lyhyen avauksen puolustaja Shaun Hobsonille, joka lähti kuljetellen etsimään syöttösuuntia.

Mainos alkaa

Harrogaten Aaron Martin tuli prässäämään ja tuskin uskoi onneaan, kun Hobson käytännössä käveli hänen syliinsä ja luopui pallosta kutakuinkin ilmaiseksi. Martin riisti pallon ja pelasi sen taakseen Jack Muldoonille, joka tykitti loppulukemat ottelun toisella osumallaan.

Hobson ja muu Southendin alakerta protestoi tuomarin suuntaan ankarasti, mutta videota katsoessa on hankala keksiä syytä siihen. Martin sai pallon niin kevyesti, että rikettä tilanteesta saa etsiä kissojen ja koirien kera.

Southend Unitedin Shaun Hobsonin uskomaton tyriminen huipensi ruman tappion:

Katso myös: Video: EPS-pelaaja kajautti häikäisevän osuman Kakkosessa – millintarkka sivuvapari painui tolpan juureen