Huikeaa draamaa naisten FA Cupissa – Southampton-veskari tasoitti pelin jatkoajan lisäajalla

Southampton naiset

Naisten FA Cupissa päästiin draaman ytimeen, kun Southampton tasoitti pelin jatkoajan viime hetkellä nostettuaan veskarinsa ylös.

Englannissa naisten FA Cupin viidennellä kierroksella päästiin todistamaan kunnon jalkapallodraamaa, kun Ipswich kohtasi Southamptonin. Ottelu eteni maalittomana jatkoajalle, mutta 109. minuutilla Ipswich sai avausmaalin aikaiseksi ja tarttui jatkopaikkaan.

Ottelu eteni jo jatkoajan lisäajalle, kun Southampton sai kulmapotkun. Viimeisenä epätoivoisena yrityksenä myös maalivahti Kayla Rendell nostettiin mukaan hyökkäykseen.

Maalivahdin tekemät maalit ovat tuiki harvinaisia, mutta tämä oli yksi niistä otteluista, joissa maalivahti pääsi nousemaan sankariksi, ainakin hetkeksi, sillä Rendell puski pallon pussiin rangaistusalueen rajalta.

Valitettavasti Southamptonin kannalta Rendell onnistui vain viivyttämään tappiota, sillä kaksi Southamptonin pelaajaa epäonnistui pilkulta, eikä Rendelle onnistunut torjumaan ainuttakaan Ipswichin neljästä vedosta.

Southamptonin maalivahti Kayla Rendell vie FA Cupin ottelun dramaattisesti rankkareille:

Katso myös: Liverpool voitti pitkän pilkkukisan, Chelsean yllätysveto epäonnistui – Kepa ei torjunut yhtäkään ja missasi ratkaisevan pilkun


Joukkueet: