Southampton ja Chelsea kohtaavat tiistai-illan Valioliiga-koitoksessa

Manchesterin Huuhkajat Kansojen Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliiga tarjoilee tälle viikolle myös arki-illan otteluita, joten futisfaneja hemmotellaan oikein kunnolla. Vetovihjeet tulevat Southampton-Chelsea-matsiin.

Southampton – Chelsea

Chelsean alkukausi sai hieman helpotusta viikonloppuna, kun joukkue onnistui kaatamaan Leicesterin numeroin 2-1. Nyt vastassa on Southampton, joka on kerännyt neljästä ottelusta neljä pistettä. Tasoero on valtava joukkueiden keskuudessa, joten mikäli Chelsea onnistuu pelaamaan omalla tasollaan, niin voiton suhteen ei pitäisi tulla epäselvyyttä.

Chelsean materiaalista löytyy kaivattua laajuutta, jotta joukkue pystyy suorittamaan tiiviissä otteluruuhkassa. Soton ei ole puolestaan yhtä onnellisessa asemassa, vaan avainpelaajia joudutaan kuormittamaan rajusti.

Vaikka Chelsea on menettänyt pisteitä jo kahdessa ottelussa, niin varsinkin Spursia vastaan myös epäonnea oli roimasti matkassa. Näin ollen peliesitykset ovat olleet kelvollisia, vaikka tulos on jäänyt vajaaksi.

Laitetaan lapulle Chelsean voittoa, josta irtoaa esimerkiksi Coolbetilla kertoimeksi 1.62.