Video: MLS:ssä nähtiin tyly mutta tyylikäs maali – Seattle-peluri tykitti tulisesti lähes keskiympyrästä

Raul Ruidiaz Seattle Sounders MLS / Pallomeri.net

Yksi MLS-kauden komeimmista osumista näki päivänvalon, kun Seattle Soundersin Raul Ruidiaz tykitti upean laukauksen keskikentältä.

Varhain perjantaiaamuna pelatussa Austin FC:n ja Seattle Soundersin välisessä ottelussa nähtiin taatusti yksi MLS-kauden hienoimmista maaleista, kun Soundersin Raul Ruidiaz venytti verkkoa.

Maali syntyi 67. minuutilla ja paikka, josta Ruidiaz pallon maalin laittoi, syntyi täysin yllättäen, eikä oikeastaan ollut perinteisessä mielessä ajateltuna varsinainen maalipaikka.

Mainos alkaa

Pallo päätyi keskiympyrän kaarella olleelle Ruidiazille, kun hänen joukkuetoverinsa antoi kovan kierteisen syötön ja vastustaja katkaisi sen. Vastustajan pelaaja ei kuitenkaan saanut palloa haltuun, vaan se pomppi Ruidiazin ulottuville.

Ruidiaz näki, että Austinin maalivahti oli hiukan vastassa, joten hän ei empinyt sekunnin puolikastakaan, vaan latasi pompusta todella tulisen vedon, joka kiertyi komeassa kaaressa Austinin maalivahdin yli ja putken alta sisään.

Ruidiazin huikea osuma jäi myös ottelun ainoaksi. Austin sai kymmentä minuuttia myöhemmin pallon maaliin, mutta maali hylättiin videotarkastuksen jälkeen.

Seattle Sounders Raul Ruidiaz tekee yhden MLS-kauden upeimmista maaleista:

Katso myös: Video: Huimaa draamaa – KuPS puhalsi eurohaaveisiinsa henkeä viime hetken flipperimaalilla