Video: Sotshi tumpeloi koomisesti – kiekko omaan maaliin siirretyn rangaistuksen aikana

HK Sotshi oma maali

HK Sotshi teki tempun, mikä harvoin onnistuu, eli joukkue tunaroi kiekon omaan maaliin samalla, kun vastustajalle oli tulossa jäähy.

HK Sotshi voitti Severstal Tsherepovetsin kotonaan maalein 5-4, mutta teki itse ottelusta itselleen hieman vielä vaikeamman tekemällä varsin harvinaislaatuisen mokan.

Severstal johti ottelua toisessa erässä maalein 3-0, kun puolustaja Nikita Makeyeville oli tulossa rangaistus. Sotshi otti luonnollisesti kuusi kenttäpelaajaa jäälle, mutta kun maalivahti Magnus Hellberg luisteli vaihtoon, tapahtui ikävyyksiä Sotshin kannalta.

Puolusta Yaroslav Dyblenko piti kiekkoa laidalla ja heti, kun Hellberg ehti hänen ohitseen, lähetti Dyblenko sokkosyötön kohti omaa maalia. Martin Bakos ja Nikita Feoktistov yrittivät epätoivoisesti luistella kiekkoa kiinni, mutta turhaan. Severstal pääsi näin aivan ilmaiseksi neljän maalin karkumatkalle.

Kovin monena iltana tämä olisi ollut ottelun viimeinen sinetti, mutta Sotshille tämä toimi vain sytykkeenä, sillä kotijoukkue iski kavennuksen Makeyevin jäähyn aikana ja kuittasi vielä toisen ennen erän loppua. Kolmannessa erässä Sotshin peli kulki kuin unelma ja Severstalin reppu heilui vielä kolmesti ja peli kääntyi täysin päälaelleen ennen loppusummerin soittoa.

Sotshi tunaroi kiekon omaan maaliin, kun Severstalille on tulossa rangaistus:

Katso myös: Video: Skellefteån pelaaja potkaisi törkeästi vastustajaa – SHL tuomitsi naurettavan pelikiellon


Joukkueet: ,