“V***u miten tyhmiä ihmisiä!” – Sofia Kenin kilahti tuomarille ja yleisölle Italian avoimissa

Sofia Kenin

Italian avoimissa nähtiin poikkeuksellista käytöstä, kun Sofia Kenin poltti hermonsa sekä tuomariin että yleisöön kesken pelin.

Italian avoimen tennisturnauksen ottelussa kuultiin normaalia kovempaa kielenkäyttöä, kun Sofia Keninin pelihuumori oli koetuksella olosuhteiden vuoksi.

Kenin olisi halunnut lopettaa pelin sen jälkeen, kun hän oli epäonnistunut murtopallossa ottelussa Lucia Bronzettia vastaan. Kenin käveli tuomarin luokse ja sanoi, että kenttä on hänen mielestään liian vetinen sateen takia.

Mainos alkaa:

Tuomarit totesivat, että kenttä on pelikunnossa. Myös ottelun valvoja ilmoitti, että ottelua jatkettaisiin, mutta lisäsi, että ottelu keskeytettäisiin välittömästi, jos olosuhteet muuttuisivat vaarallisiksi.

Kenin ei tyytynyt tuomarin ja valvojan vastauksiin. Hän paiskoi pyyhettään ja poltti päreensä.

– V***u, miten tyhmiä ihmisiä! Kirjaimellisesti! Kenin kiehui ennen kuin käveli takaisin kentälle jatkamaan peliä.

Tämän jälkeen yleisö alkoi buuata Keninille. Ottelu jatkui ja hetkeä myöhemmin Bronzetti vei pisteen, kun Kenin ei osunut palloon. Tämän jälkeen hän menetti hermonsa myös buuaavaan yleisöön

– Haistakaa v***u, Kenin tiuskaisi yleisölle.

Pian sen jälkeen Kenin kuitenkin sai haluamansa, sillä ottelu jouduttiin hetkeksi keskeyttämään sateen takia. Peliä pystyttiin lopulta jatkamaan pienen odotuksen jälkeen. Kotiyleisön harmiksi Kenin voitti ottelun erin 6-3, 6-2.

Sofia Kenin menettää hermonsa ottelun tuomariin ja valvojaan:

Myös yleisö sai osansa Keninin raivosta:

Katso myös: Nyt teki kipeää! – Tuomari sai pallon rajusti kulkusille MLB:ssä