Video: Södertälje-veskarilta nähtiin älytön torjunta – hämmentävä pelastus maaliviivan tuntumasta mailan varrella

Fredrik Bergvik Södertälje / Pallomeri.net

Södertälje-maalivahti Fredrik Bergvik osoitti, että mailataituruutta on monenlaista, kun pelasti aivan varmalta näyttäneen maalin.

Keskiviikon Allsvenskan-kierroksella nähtiin jotain aivan huikeaa, kun Väsby ja Södertälje iskivät yhteen maalirikkaassa trillerissä.

Väsby johti toisen erän alussa jo 3-1 ja oli todella hilkulla mennä jo kenties saavuttamattomaan kolmen maalin johtoon, mutta Södertäljen maalivahti Fredrik Bergvik pelasti aivan varmalta näyttäneen maalin huikealla tavalla.

Kiekko pääsi nimittäin jo selvästi Bergvikin selän taakse, mutta hän onnistui epätoivoisella viimeisellä yrityksellään vangitsemaan maaliviivan tuntumassa olleen kiekon mailansa varren alle. Sen jälkeen hän veivasi samalla liikkeellä jäähän painamansa kiekon tolpan paremmalle puolelle.

Tämä oli yksi pelin käännekohdista, sillä Södertälje tuli toisessa erässä mukaan peliin ja oli lähellä viedä voitonkin varsinaisella peliajalla, kunnes Väsby tasoitti kolmannen erän puolivälin tienoilla ja venyi jatkoajalla voittoon maalein 5-4.

Södertälje-veskari Fredrik Bergvik tekee huikean epätoivotorjunnan:

Katso myös: Video: Jevgeni Dadonov iski hieman erikoisemman osuman – kiekko polviltaan reppuun ja rysäytys päätyyn