Räppärilegenda Snoop Dogg osallistui USA:n olympiakarsintoihin 200 metrillä

Snoop Dogg

Rap-musiikin kiistattomiin legendoihin kuuluva Snoop Dogg tempaisi osallistumalla USA:n olympiakarsintoihin 200 metrin matkalla.

Snoop Dogg teki yllättävän aluevaltauksen debytoimalla pikajuoksijana sunnuntaina USA:n olympiakarsinnoissa. Hän osallistui maineikkaalla Oregonin Hayward Fieldillä käydyssä kisassa 200 metrille.

Räppärilegenda ei osallistunut normaaliin erään vaan juoksi ainoana varsinaisena kilpailijana, mutta hänellä matkassa mukana kaksi maailmanluokan kirittäjää. He olivat vuoden 1997 maailmanmestari Ato Boldon ja vuoden 2005 MM-hopeamitalisti Wallace Spearmon.

Mainos alkaa:

Kuten olettaa sopikin, jäi kisapaikka Snoop Doggilta saavuttamatta. Pariisin olympiaraja on 20,16. Snoop Doggin aika ei aivan riittänyt, sillä hän pinkoi puolikkaan kierroksen aikaan 34,44. Toki perspektiivin vuoksi mainittakoon, ettei Snoop Doggilla ollut aiempaa juoksutaustaa ja hän on myös 52-vuotias, joten siihen nähden suoritus oli melkoinen.

Räppilegendan suoritus saikin ylistystä faneilta sosiaalisessa mediassa. Juoksun jälkeen hän itsekin totesi, ettei aika ole huono yli viisikymppisen juoksemaksi.

Snoop Doggilla tulee olemaan rannalle jäämisestään huolimatta rooli olympialaisissa, sillä hän tulee olemaan mukana NBC-kanavan olympiaselostuksissa.

52-vuotias Snoop Dogg juoksee USA:n olympiakarsinnoissa 200 metriä aikaan 34,44:

Katso myös: Raju tyrmäys UFC:n päämatsissa – Alex Pereira potkaisi Jiri Prochazkan aivan kuutamolle