Voita huikea snookermatka Mastersiin – saatat päästä näkemään Ronnie O’Sullivanin livenä

Mastersiin snookerin snooker Coolbetin UK Championship

Tammikuussa pelataan yksi kauden kovimmista turnauksista, kun legendaarinen Masters käynnistyy Lontoon Alexandra Palacessa.

Luvassa on snookerkauden mielenkiintoisimmat viikot, sillä seuraavaksi ohjelmassa UK Championship, jota seuraavat Shoot-Out ja Scottish Open. Heti vuoden 2024 alkuun tarjoillaan puolestaan legendaarinen The Masters.

Nyt käännetään katseet UK Championshipiin, sillä kyseessä on loppuvuoden odotetuin snookertapahtuma. Tutut miehet lähtevät suosikkeina turnaukseen, mutta varsinkin Ronnie O’Sullivan on varmasti huomion keskipisteenä, sillä legenda puuttui mielenterveysongelmien vuoksi viime turnauksesta. Onko henkinen puoli kunnossa, jotta menestyminen olisi mahdollista? Se on varma, että kokenut pelaaja normaalisti syttyy UK Championshipin kaltaiseen legendaariseen turnaukseen.

Tulevien päivien aikana on mahdollisuus voittaa huikea snookermatka tammikuun Lontoon Mastersiin, missä voit mahdollisesti päästä kokemaan jopa Ronnie O’Sullivanin pelin livenä. Löydät lisätiedot täältä!