Snookerin The Mastersin pelivihjeet toisen päivän puolivälierään

snooker-vihjeet UK Championship John Higgins snookerin pelivihjeet snookerin mm-kisat the mastersin snookerin snooker live stream The Masters snooker-vihjeet

Snookerin The Masters -turnaus on edennyt vaiheeseen, jossa on jäljellä enää 6 pelaajaa. Eilisissä puolivälierissä itsensä jatkoon pelasivat Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui. Tänään vuorossa on kaksi puolivälieräottelua, joista saadaan pelaajat toiseen välierään..

Iltapäivän ottelussa kohtaavat Mark Selby ja Judd Trump. Illalla toisistaan mittaa ottavat vasurit Barry Hawkins ja Neil Robertson. Meidän päivän pelivihje tulee Selbyn ja Trumpin väliseen otteluun.

Voit seurata snookerin The Mastersin otteluita ilmaiseksi TÄSTÄ!

Mark Selby vs. Judd Trump

Jos ennen turnauksen alkua olisi pitänyt lyödä vetoa tästä ottelusta, olisi veto varmasti lyöty Trumpin voiton puolesta. Selby kuitenkin osoitti avauskierroksella, että tauolla on tehty hyviä asioita ja viime aikojen heikot peliesitykset ovat takana päin – ainakin yhden ottelun perusteella. Selby voitti Stephen Maguiren selvästi 6-2 tehden otteluun kolme 100+ pisteen breikkiä ja kaksi yli 90 pisteen breikkiä.

Mainos alkaa

Trump puolestaan eteni väkevästi puolivälieriin kaatamalla avauskierroksella Kyren Wilsonin 6-2. Trump on ollut viime vuodet loistavassa vedossa ja mies kuuluu yhdeksi suurimmista maailmanmestariehdokkaista. Trumpilla on myös hyvä historia Selbya vastaan, sillä varsinkin hieman pidemmissä keskinäisissä otteluissa Trump on ollut parempi.

Selby lähtee kertoimien valossa otteluun suosikkina, mutta viimeaikojen peliesitysten myötä Trump on hiemoinen suosikki voittajaksi. Kertoimenlaskijat tuijottavat varmasti kohteessa hieman liikaa World Ranking -tilastoa, jonka kärjessä Selby toki on. Kyseessä on kuitenkin kahden vuoden rahalista, joten tätä ei sovi liikaa tuijottaa. Yhden vuoden rahalistalla tilanne on varsin tasainen.

Pelivalinta: Judd Trump ©1,98

Lunasta myös 10 € ilmaisveto turnaukseen tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!