Snookerin veikkauskisa! Voita matka The Mastersiin Lontooseen!

Mastersiin snookerin snooker Coolbetin UK Championship

Snooker-kausi jatkuu ensi viikolla pelattavalla Champion of Champions -turnauksella, jossa mukana nähdään aikaisempien turnauksien voittajia.

Champion of Champions on kutsuturnaus, jonne pääsee mukaan voittamalla valittuja turnauksia. Näin ollen kasassa on todella kova kattaus, minkä lisäksi muun muassa senioreiden maailmanmestari sekä naisten maailmanmestari pääsevät myös mittaamaan tasoaan maailman huippuja vastaan.

Tietysti turnauksen seuratuin hahmo on Ronnie O’Sullivan sekä hirmuvireessä viime viikot ollut Judd Trump. Kaksikko onkin varmasti suurin mestarisuosikki, mutta kovia haastajia on iso joukko.

Nyt voit osallistua veikkauskisaan, jossa veikataan turnauksen tapahtumia. Palkintona on huikaiseva snookermatka Lontooseen tammikuussa, missä pelataan yksi legendaarisimmista turnauksista, The Masters. Alta pääset mukaan kisaan!

Voita matka Lontoon The Mastersiin

 

Kilpailun säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yläpuolella olevaa lomaketta käyttäen Champions of Champion -turnauksen tapahtumia. Veikkausaika päättyy maanantaina 13.11. klo 15:00.

2. Voittaja on se, joka saa eniten oikeita vastauksia. Jos kärkipaikalla useammalla on yhtä paljon oikeita vastauksia, voittaja ratkaistaan ekstrakysymyksen avulla. Jos tässäkin vaiheessa tilanne on tasan, niin voittaja arvotaan.

3. Kilpailun voittaja itselleen huiman snookermatkan Lontooseen, josta voittajalle lähetetään tarkemmat tiedot voiton ratkettua.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.