Snookerin The Mastersin toisen päivän pelivihje

Snookerin The Mastersin toisen päivän pelivihje

Snookerin The Masters alkoi eilen ja heti turnauksen avauspäivänä nähtiin kaksi yllätystä. Turnauksen avausottelussa Luca Brecel voitti hallitsevan mestarin, Mark Allenin, 6-5 ja iltaottelussa puolestaan Ryan Day nappasi niin ikään 6-5-voiton John Higginsistä. Eilinen pelivihjeemme olikin tuohon iltaotteluun yli 9,5 freimiä, mikä osui hienosti!

Turnauksen toisena pelipäivänä on luvassa kaksi mielenkiintoista ottelua, joista klo 15:00 alkava on varmasti kaikkien snookerfanien mieleen, ottelussa kohtaavat Ronnie O’Sullivan sekä Stuart Bingham. Illalla toisistaan mittaa ottavat Masters-ensikertalainen Jack Lisowski sekä kestomenestyjä Ding Junhui.

Ronnie O’Sullivan – Stuart Bingham

Yleensä Mastersin ottelut ovat todella tasaisia ja katkaisufreimejä nähdään paljon, kuten avauspäivän kumpikin ottelu osoitti. Päivän ensimmäisestä ottelusta ei kuitenkaan niin tasaista tule, mikäli The Rocket on pelipäällä.

O’Sullivan on pelannut viimeisen vuoden lähes elämänsä parasta snookeria. Bingham puolestaan on ollut hieman vaikeuksissa pitkän pelikieltonsa jälkeen, eikä kaivattua tulosta ole tullut. Lähtökohdat otteluun ovatkin selvät, sillä O’Sullivan on ollut selvästi vakuuttavampi. Lähdemme hakemaan O’Sullivanin selkeää voittoa.

Pelivalinta: O’Sullivan -2,5 erää

Ding Junhui – Jack Lisowski

Illan ottelu on todella mielenkiintoinen ja vaikeasti ennustettava. Kumpikin pelaaja on hyvinkin hyökkäysorjentoitunut, joten parhaassa tapauksessa voimme nähdä kunnon tulitusta pisteiden muodossa.

27-vuotias Lisowski pelaa uransa ensimmäistä Masters-turnausta, joten jännitystä on varmasti ilmassa, kun pelataan tarunhohtoisessa Alexandra Palacessa. Ding on parhaimmillaan pitelemätön, mutta pelien sisällä taso ailahtelee melkoisesti. Odotettavissa on todella tiukka ottelu, joka venyy vähintään 10 erän mittaiseksi.

Pelivalinta: Yli 9,5 erää

Coolbet tarjoaa myös Mastersiin 10 € ilmaisvedon, jonka saat lunastettua tästä!

Katso Snookerin The Mastersin ottelut ilmaiseksi TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut