Smorgon-peluri yritti kosia tyttöystäväänsä kesken matsin – ulalla ollut järjestysmies meinasi pilata koko yllätyksen

Vladislav Shubovich FC Smorgon

Valko-Venäjällä nähtiin erikoinen tilanne, kun Smorgon-puolustaja Vladislav Shubovich yritti suorittaa kosinnan kesken pelin.

Valko-Venäjän jalkapalloliigan lauantain kierroksella nähtiin erikoinen tilanne ottelussa FC Smorgonin ja Volna Pinskin välillä. Ottelun 85. minuutilla Smorgonin puolustaja Vladislav Shubovich teki maalin ja päätti juhlia sitä hieman syvemmällä tavalla.

Hän oli valmistellut yllätyksen ottelua katsomassa olleelle tyttöystävälleen ja pyysi hänet katsomosta kentän laidalle sitä varten. Shubovichin aikeena oli kosia kumppaniaan ja kun nainen saapui sivurajalle, oli Shubovich toinen polvi maassa valmiina esittämään kysymyksistä kenties suurimman.

Ottelussa töissä ollut järjestysmies toi kuitenkin pienen mutkan matkaan. Hän oli täysin ulalla tilanteesta ja heitti erään kentälle tulleen miehen sieltä pois ja sen kummemmin ajattelematta mies tölväisi Shubovichin siippaa tylysti kauemmas.

Tästä hän sai sekä Shubovichin että tämän joukkuetovereiden vihat niskaansa ja mies pyytelikin nolona anteeksi, kun tilanteen todellinen laita valkeni hänelle.

Hetken sättimisen jälkeen Shubovich pääsi kosintaan asti ja hänen tyttöystävänsä vastasi myöntävästi. Tämän iloisen perhetapahtuman lisäksi Smorgon voitti ottelun maalein 2-0.

Smorgon-pakki Vladislav Shubovich yrittää kosia tyttöystäväänsä, mutta järjestysmies meinaa pilata koko homman:

Katso myös: Joukkuekaveri taklasi treeneissä – Ranskan Christopher Nkunku missaa MM-kisat