Nolo farssi koripallon EM-kisoissa – järjestäjät unohtivat hoitaa bussin, Slovenia kiirehti avausotteluun takseilla

Slovenia

Koripallon EM-kisojen avauspäivänä nähtiin todella nolo farssi, kun Slovenia joutui matkustamaan avauspeliinsä takseilla.

Koripallon EM-kisat käynnistyivät torstai-iltana ja avauspäivän otteluohjelman ehdoton helmi oli Slovenian ja Liettuan välinen, mutta ennen kyseisen ottelun alkua kisajärjestäjille sattui todella nolo moka.

Kisajärjestäjien tehtäviin kuuluu muun muassa se, että joukkueille järjestetään bussikyyti pelipaikalle. Slovenia joutui kuitenkin tulemaan toimeen ilman.

Tämä kiusallinen farssi tuli julki, kun Slovenian koripalloliitto julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa heidän pelaajansa ahtautuivat takseihin kiirehtiäkseen Liettua-otteluun.

Slovenian liiton julkaisun mukaan heille luvattu bussi ei koskaan saapunut paikalle, joten joukkueenjohdon oli ryhdyttävä äärimmäisiin toimenpiteisiin ehtiäkseen ajoissa peliin.

Kentän puolella tämä hämmentävä höntyily ei Slovenian joukkuetta nähtävästi haitannut, sillä Liettua kaatui pistein 92-85.

Slovenia joutui turvautumaan taksien apuun ehtiäkseen pelipaikalle, kun kisajärjestäjät unohtivat hoitaa heille bussin:

Katso myös: Naisleijonien kohujen turnaus päättyy fiaskoon – Tshekki pudotti Suomen jatkoajalla todella helpolla maalilla