Video: Slovakian pääsarjassa nähtiin uskomaton oma maali – maalivahti mokasi koomisesti aloituksen jälkeen

Slovakian

Slovakian pääsarjassa nähtiin todella eriskummallinen oma maali, kun Popradin maalivahti Tomas Vosvrda jäätyi täysin joukkueensa aloitusvoiton jälkeen.

Popradin ja MAC Ujbudan välinen ottelu tarjosi ainakin viihdettä, sillä varsinainen peliaika päättyi lukemiin 5-5. Poprad näytti jo painelevan voittoon, kun päätöserään lähdettiin tilanteesta 4-1.

Vierasjoukkue sai kuitenkin kirin käyntiin toisessa erässä todellisella lahjamaalilla, sillä Poprad sössi kiekon nololla tavalla omiin.

Alivoimalla pelanneen Popradin sentteri Lukas Paukovcek otti selvän aloitusvoiton, mutta kiekko suuntautui suoraan kohti omaa maalia. Tolppien välissä ollut Vosvrda ei tiennyt mitä tilanteessa olisi pitänyt tehdä, joten hän päätti olla tekemättä mitään. Näin ollen kiekko livahti jalkojen välistä suoraan omaan maaliin. Osuma merkittiin lopulta Chris Langkow’n nimiin ja kyseessä oli varmasti kanadalaisen uran helpoin maali.

Lopulta Popradin sulaminen ei maksanut kuin yhden pisteen, sillä joukkue onnistui nappaamaan 6-5-voiton jatkoajan jälkeen.

Vierasjoukkue MAC Ujbudan riveissä on myös suomalaisväriä, koska joukkueen valmennuksesta löytyy suomalainen Jukka Kontsas, joka toimii seurassa sekä maalivahti- että apuvalmentajana.

Slovakian pääsarjassa nähtiin koominen oma maali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: ,