Summeri soi ennen Slovakian maalia – osuma hyväksyttiin tästä huolimatta

Slovakian

Slovakian maali aiheutti valtavasti keskustelua, sillä kiekko meni maaliin vasta summerin soidessa. Tästä huolimatta osuma hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.

Nuoret Leijonat eteni upeasti U20 MM-kisojen välieriin, kun Slovakia kaatui trillerissä jatkoajan jälkeen numeroin 4-3. Ottelussa riitti puhuttavaa, sillä Slovakia eteni 1-0-johtoon avauserän viimeisellä sekunnilla.

Tilanteesta erikoisen teki se, että summeri soi selvästi ennen kuin kiekko oli ylittänyt maaliviivan. Myös TV-lähetyksen kello näytti jo ennen aloitusta 1,7 sekuntia, jossa ajassa ei Slovakialta todellakaan nähty maalia, vaan aikaa meni kiekon tippumisen jälkeen enemmän maalin syntymiseen.

Mainos alkaa:

Tuomaristo kävi katsomassa tilanteen videolta ja lopulta tuomiona oli maali. Virallinen pelikello näytti, että aikaa jäi maalin syntymisen jälkeen 0,2 sekuntia. Eriskummallista tapahtumaa perusteltiin siltä, että hallissa ja TV-lähetyksessä oleva kello ei ole aivan samassa ajassa kuin virallinen pelikello, jonka mukaan esimerkiksi maaleista tehdään päätökset.

Tämä hämäsi varmasti katsojia, kuten myös ottelua selostanutta Oskari Saarta, joka oli varma, ettei maalia hyväksyttäisiin.

Se on toinen keskustelu, että onko siinä mitään järkeä, että summeri soi aikaisemmin kuin virallinen pelikello on loppunut. Alta näet videolta selvästi, miten katsojille näkyvä kello on ehtinyt mennä nollaan ennen maalin syntymistä.

Slovakian maali aiheutti keskustelua

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!


Joukkueet: