Slovakia-Kanada – tässä ilmainen live stream MM-kisojen matsiin!

Slovakia-Kanada live stream mm-kisat - pallomeri.net

MM-isäntämaa Slovakia saa maanantaina vastaansa kivikovan Kanadan. Slovakia-Kanada-matsiin on saatavilla ilmainen live stream!

Slovakia-Kanada 13.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Kisaisäntä Slovakia aloitti MM-kisat melkoisella yllätyksellä, kun se kaatoi Patrick Kanea ja muita NHL-supertähtiä vilisevän USA:n lukemin 4-1. Lauantaina iski kuitenkin Kaapo Kakko, joka hattutempullaan siivitti Suomen 4-2-voittoon Slovakiasta.

Kanadan kisat eivät alkaneet kovinkaan suotuisasti, sillä yllä mainittu TPS-peluri oli myös perjantaina elementissään ja vaahteralehtipaidat joutuivat poistumaan Suomea vastaan pelatusta ottelusta 3-1-tappio niskassaan.

Ennen Slovakian kohtaamista Kanadalla on vielä edessään sunnuntaina pelattava ottleu Iso-Britanniaa vastaan. Varmaa on ainakin se, että Slovakiaa vastaan töitä joutuu tekemään rutkasti enemmän, mikäli voittoa mielii.

Slovakia-Kanada-ottelu pyörähtää vauhtiin maanantaina klo 21:15.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut ovat katsottavissa tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä, eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Maanantain otteluohjelma:

Klo 17:15 USA-Suomi

Klo 17:15 Venäjä-Tshekki

Klo 21:15 Norja-Ruotsi

klo 21:15 Slovakia-Kanada

Alta pääset fiilistelemään vielä Slovakian ja Suomen välisen ottelun parhaat palat.