Slinger Bag: Huippuluokan padel pallotykki – ja vieläpä edullisesti

Slinger Bag Padel

Pallotykki padeliin tuo pelaajille huimaa lisäpotentiaalia harjoitteluun – ja nyt tenniksen puolella hurjaa ylistystä kerännyt Slinger Bag on tuonut oman versionsa padelinkin puolelle.

Hintakin on erittäin sopusuhtainen: Vain 1015 euroa + alv 24%.

Slinger Bag Padel -pallotykki tarjoaa 144 pallon kapasiteetin, mutta silti sopivan siron “matkalaukkumaisen” ulkomuodon, minkä myötä tykki on helppo napata mukaan vaikka auton takapenkille. Jos olet todellinen välineurheilija, niin parhaat padelmailat tarvitsevat kylkeen ehdottomasti myös pallotykin, jolla harjoittelu lähtee sujumaan.

Kierrettä voi säädellä back spinin, flatin ja top spinin välillä liukusäätimellä, minkä lisäksi tulevan pallon korkeutta, voimaa ja syöttötaajuutta voi säätää.

– Tykillä pystyy treenaamaan kaikkia lyöntejä monipuolisesti aina matalista kierteistä korkeisiin lobeihin. Kyllä tässä oman kick-smashin parissa tulee varmasti hyvin ahkerasti aherrettua, kommentoi Sports Distribution Finland Oy:n Severi Hirvensalo.

Tykki sopii toki täydellisesti vuokrakäyttöön hallien asiakkaille, mutta myös valmentajien työkaluksi.

– Monien valmentajien mieliin on pesiytynyt sellainen ajatus, että jos kentälle tuodaan tykki, hänen työnsä loppuvat siihen paikkaan. Asiahan on juuri päinvastoin: Valmentaja pystyy vapaasti eri kulmista ohjaamaan valmennettavaa pelaajaa, eikä ole “sidottuna” koppasyöttelijän rooliin verkon toisella puolella. Toivottavasti tätä ajatusta saadaan vietyä myös valmennuksen pariin.

Mikäli haluat tilata Slinger Bagin, ota yhteyttä Severiin maililla [email protected], tai puhelimitse 044 344 1705.