Skotlanti – Suomi näkyy TV:stä ilmaiseksi – näin aukeaa live stream

Suomi Oliver Antman Huuhkajat
Kuva: Getty Images

Suomi pelaa toisen maaottelun perjantaina, kun vastaan asettuu EM-kisoihin valmistautuva Skotlanti. Näin katsot ottelun TV:stä.

Huuhkajat pelasi tiistai-iltana Portugalia vastaan harjoitusottelun, jossa mahdollisuuksia voittoon ei ollut. Portugali päästi löysäilyllään Suomen mukaan otteluun, kun Teemu Pukki osui kahdesti. Tasoero oli kuitenkin valtava, joten loppunumerot 4-2 eivät valehtele yhtään.

Nyt vastus on hieman helpompi, mutta Skotlantikin on kuitenkin EM-kisoihin selvinnyt joukkue, joten laatua löytyy ja se on suosikki otteluun.

Mainos alkaa:

Maat ovat kohdanneet viimeksi vuonna 1995, joten kyseessä on siltä kantilta uudenlainen koitos molempien maajoukkuepelaajille. Skotlannin EM-joukkue, joka Suomeakin vastaan asettuu, pitää sisällään pari todella kovaa nimeä, sillä ehdottomat tähdet ovat Liverpoolin Andy Robertson sekä Manchester Unitedin Scott McTominay.

Suomella varmasti nähdään kokoonpanossa paljon erilaisia kokeiluja, joten monelle uudelle kasvolle on luvassa hieno näytönpaikka.

VOITA MATKA EM-FINAALIIN BERLIINIIN!

Näin katsot Portugali-Suomi-ottelun TV:stä

Skotlannin ja Suomen välinen harjoitusottelu tulee suorana lähetyksenä Ylen TV2:lta. Ottelu käynnistyy perjantaina klo 21:45.