Järjetön kammotaklaus EM-kisojen avausottelussa – Skotlannin Ryan Porteous ajettiin ulos suoralla punaisella

Ryan Porteous Skotlanti

EM-kisojen ensimmäinen ulosajo näki päivänvalon jo avausottelussa, kun Skotlannin Ryan Porteous sai suoran punaisen kortin.

EM-kisojen avausottelu ehti hädin tuskin puoliväliinsä ennen kuin turnauksen ensimmäinen punainen kortti nousi. Saksa kasasi painetta Skotlannin maalille ja kun pallo tuli Saksan Ilkay Gündoganin ulottuville, iski Skotlannin Ryan Porteous aivan järjettömällä tavalla tilanteeseen mukaan.

Porteous potkaisi palloa oikealla jalallaan, mutta potkaisi vasemmalla jalallaan suoraan Gündoganin sääreen. Porteous osui Gündoganin sääreen lujaa ja napit edellä.

Mainos alkaa:

Gündogan jäi tuskaisena makaamaan kentän pintaan ja erotuomari meni tarkistamaan tapahtumia videolta. Uusinta ei jättänyt juuri epäselvyyksiä, joten tuomari asteli päättäväisesti takaisin kentälle, osoitti pilkkua ja nosti Porteusille suoran punaisen kortin.

Ottelu oli jo tässä kohtaa varsin taputellun oloinen, mutta Kai Havertzin tehtyä ulosajoa seuranneesta rankkarista Saksalle jo 3-0, lähti Skotlannin selkäranka taittumaan jo varsin ratkaisevan oloisesti.

Saksa johti ottelua tunnin kohdalla edelleen maalein 3-0.

Skotlannin Ryan Porteus sai tästä tempusta suoran punaisen kortin:

Katso myös: Mieletön viimeistely – Hakan Juho Kilo sivalsi pallon upeasti ulkosyrjällä yläpesään


Joukkueet: