Skotlannin faneilta upeaa toimintaa – suojasivat vanhusta sateelta

Skotlannin fanit

Kahdelta Skotlannin fanilta nähtiin kerrassaan upeaa toimintaa tiistai-iltana Kölnissä, kun miehet auttoivat paikallista vanhusta.

Jalkapallon EM-kisojen yhteydessä on valitettavasti nähty faneilta upean tunnelman luomisen lisäksi perin epämiellyttävää toimintaa stadionien ulkopuolella, kun jo heti kisojen avauspäivinä nähtiin eri kaupungeissa väkivaltaisia episodeja.

Tämä ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita sitä, että kaikki futisfanit olisivat halukkaita tappelemaan ja riehumaan, vaan valitettavasti pieni osa pilaa kaikkien mainetta.

Mainos alkaa:

Kölnissä nähtiin kuitenkin tiistai-iltana tilanne, joka varmasti jätti paikallisille erittäin hyvän kuvan futisturisteista. Kölnin keskustassa näet todistettiin mieltä lämmittävää näky, kun kaksi skotlantilaisfania auttoi rollaattorin kanssa kävelevää vanhusta. Kiltteihin pukeutuneet skotit kulkivat vesisateessa vanhuksen vierellä pidellen sateenvarjoa tämän suojana omasta kastumisestaan piittaamatta.

Skotlannin fanit suojasivat kölniläisvanhusta sateelta tiistai-iltana:

Katso myös: Tshekin Robin Hranac oli todella epäonnekas – teki oman maalin ja syötti myös vahingossa Portugalin voittomaalin


Joukkueet: