Video: Hiihdon Suomen Cupissa rytisi – Skiteam 105:n viesti päättyi, kun Lassi Vuorinen kaatui kärkipaikalta toisten jalkoihin

Lassi Vuorinen Skiteam 105 / Pallomeri.net

Hiihdon Suomen Cupissa nähtiin dramaattinen onnettomuus heti miesten viestin avausosuudella, kun Skiteam 105:n Lassi Vuorinen kaatui.

Hiihdon Suomen Cupin miesten 3 x 7,5 km viestin avausosuudella saatiin draamaa ja rytinää, kun Skiteam 105:n Lassi Vuorinen kaatui kärkipaikalla ollessaan turvalleen suksen haukattua lunta mutkassa alamäestä tultaessa.

Onnettomuudessa kaatui muitakin joukkueita, kun ladulle naamalleen jäänyt Vuorinen jäi takaa tulevien joukkueiden eteen.

– Kaaduin mutkaan ja lähti suksi jalasta siteineen päivineen. Se oli aurattu mutka ja siinä oli aika paha valli, tökkäsikö suksi tai osuinko johonkin. Muutama äijä tuli päälle, laskivat suksilla niskaan. Onneksi ei sattunut, Vuorinen kertasi tapahtumia Iltalehden haastattelussa.

Vuorisen suksesta lähti side irti ja hänen käyttämässään suksityypissä olisi suksen korjaaminen vaatinut erillisen työkalun, joten Vuorisen ja Skiteam 105:n viesti päättyi jo vajaan neljän minuutin jälkeen.

– Alkuun meni ihmetellessä, mitä tapahtuu, että tulenko pois vai mitä. Jos olisi ihan heti saanut jostain suksen, olisi ollut hyväkin lähteä jatkamaan. Kun porukka lähti maisemaan, ei ollut mahkuja, Vuorinen virkkoi pettyneenä Iltalehdelle.

Miesten viestissä kolaroitiin, kun Skiteam 105:n Lassi Vuorinen kaatui:

Katso myös: Video: NHL julkaisi upean fiilistelyvideon – helmikuun ulkoilmaottelut pelataan huikeissa puitteissa