Video: Skellefteån pelaaja potkaisi törkeästi vastustajaa – SHL tuomitsi naurettavan pelikiellon

Skellefteån Oskar Nilsson

SHL:ssä nähtiin poikkeuksellisen törkeä teko, kun Skellefteån Oskar Nilsson potkaisi vastustajaa ja sai käsittämättömän kevyen pelikiellon.

Vastustajan potkaisemista on pidetty jääkiekossa yhtenä alhaisimmista ja tuomittavimmista teoista, mutta ainakin SHL vaikuttaa tarkistaneensa suhtautumistaan, sillä ottelussa Skellefteå-Rögle nähtiin harvinaisen törkeä esimerkki, johon puututtiin hämmentävän kevyesti.

Ottelun kolmannessa erässä Skellefteån Oskar Nilsson kamppaili Röglen Adam Tambellinin kanssa. Tambellini oli kamppailussa niskan päällä ja Nilsson suivaantui tästä. Nilsson potkaisi todella rumasti ja aivan tahallaan Tambellinia vatsaan, mutta temppu meni tuomaristolta täysin ohi.

Vielä käsittämättömämpää on kuitenkin se, että Nilsson sai SHL:n kurinpidolta vain kahden ottelun mittaisen pelikiellon, vaikka teko selvästi oli tahallinen eikä mikään horjahduksen yhteydessä sattunut vahinko. Lisäksi on myös erittäin selvää kuinka pahaa jälkeä luistimen terä voi tehdä, joten teko oli paitsi törkeä mutta myös erittäin vaarallinen. Näin ollen SHL:n ratkaisua voi vain ihmetellä.

Rögle voitti itse ottelun maalein 3-0.

Skellefteån Oskar Nilsson sai tästä potkusta vaivaisen kahden ottelun pelikiellon:

Katso myös: Video: KHL-tappelu sai erikoisen päätöksen – Barys-peluri pieksi vastustajan ulos kaukalosta


Joukkueet: ,