Skellefteå – Tappara näkyy ilmaiseksi – tässä live stream matsiin

lugano eisbären berlin skellfeteå tappara skellefteå live stream chl

Jääkiekon CHL:n pariin päästään jälleen tiistaina. Ruotsissa pelataan mielenkiintoinen ottelu Skellefteå – Tappara. Näin katsot pelin TV:stä.

Skellefteå – Tappara – ilmainen live stream

Tamperelaiset pääsevät mielenkiintoisen haasteen eteen, sillä tunnetaanhan illan vastustaja yhtenä Ruotsin suurseuroista ja kestomenestyjistä. Tälläkin kaudella homma on lähtenyt mukavasti käyntiin, sillä joukkue löytyy SHL:n sarjataulukon kolmospaikalta, saldonaan neljä voittoa ja kaksi tappiota.

Tapparalla ei Liigassa ole kulkenut vielä mitenkään mairittelevasti, mutta Champions Hockey Leaguen puolella peli on luistanut mallikelpoisesti, sillä neljän ottelun jälkeen se pitää hallussaan E-lohkon piikkipaikkaa. Nämä neljä matsia ovat tuoneet kaksi varsinaisen peliajan voittoa ja kaksi jatkoajan jälkeen tullutta voittoa.

Mainos alkaa

Kotijoukkue on kolmospaikalla, joten se kaipaa kipeästi sarjapisteitä. Nähtäväksi jää, onko niitä luvassa kirvesrintojen kustannuksella.

Ottelu on ohjelmassa tiistaina 5. lokakuuta kello 19:05 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!