Video: SKA-veskarilla oli karmea ilta – tunaroi itse täyden lahjamaalin, 5min päästä joukkuetoveri pisti kiekon omiin

Alexander Samonov SKA / Pallomeri.net

KHL:ssä nähtiin melkoisen koomisia käänteitä, kun SKA-vahti Alexander Samonovin iltapuhde vedettiin vessasta alas viidessä minuutissa.

Pietarin SKA:n maalivahti Alexander Samonov halunnee nollata nopeasti keskiviikon iltapuhteensa kotiottelussa Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan.

Samonovin peli päättyi vain 24 minuutin jälkeen, kun Avtomobilist oli paiskonut taululle 3-0-johtolukemat. Minuuttien vähyyteen vaikutti toki suuresti myös se, millä tavoin avauserässä viiden minuutin sisään nähdyt takaiskut tapahtuivat.

Mainos alkaa

Ensimmäisen Samonov saa ottaa täysin omaan piikkiinsä. Hän lähti kiekkoa vastaan, otti sen haltuunsa kaukana maalistaan ja yritti harhauttaa Avtomobilistin Alexei Makeyevia, joka onnistui tökkäämään kiekon pois Samonovin lavasta ja liu’uttaa sen siitä tyhjään maaliin alivoimalla.

Noin viittä minuuttia myöhemmin oli seuraavan nolon takaiskun vuoro. Samonov oli jättänyt etukulmaa hieman auki ja se kostautui, kun hyökkääjä Kirill Marchenko yhtäkkiä päättikin heittää kiekon kohti omaa maalia. Limppu kajahti Samonovia jalkaan ja lipsahti siitä sisään. Maalintekijäksi merkattiin Avtomobilistin Brooks Macek.

SKA-vahti Alexander Samonov tunaroi karmaisevasti ja lahjoittaa Avtomobilistille ottelun avausmaalin:

Kirill Marchenko pisti kiekon omiin viittä minuuttia myöhemmin:

Katso myös: Video: Teemu Hartikainen maalasi KHL-kauden ensimmäisellä laukauksellaan – jäätävä ruoska yläpesään


Joukkueet: