Video: SKA Pietarin maalivahti lensi kampituksesta ulos todella erikoisella tavalla

SKA Pietarin

SKA Pietarin maalivahti Igor Shestyorkin lensi lauantaina suihkuun, kun venäläiselle tuomittiin 5+20 minuutin jäähy kampituksesta.

SKA:n taival pudotuspeleissä alkoi katastrofaalisesti, kun joukkue hävisi Spartak Moskovalle molemmat kotiottelunsa. Lauantaina tähtisikermä kuitenkin näytti heti kättelyssä, että tappiot eivät ole syöneet itseluottamusta.

Spartak Moskova olikin reilun 23 minuutin pelin jälkeen jo 0-3-tappiolla, joten alku oli kaikkea muuta kuin toivottu. Isännät onnistuivat vielä kaventamaan, mutta Alexander Barabanov kasvatti eron jälleen kolmeen maaliin.

Tämän jälkeen huomion ottelussa varastivat jäähyt, joita nähtiin erittäin runsaasti. Varsinkin SKA:n maalivahdin Igor Shestyorkinin saama ulosajo aiheutti hämmennystä, sillä veskari komennettiin suihkuun kampituksesta.

Tilanne oli kuitenkin enemmänkin epäonninen sattuma, sillä Shestyorkin venytti patjansa torjuakseen Spartak-hyökkääjä Kaspars Daugavinsin laukauksen. Latvialainen kompastui samassa hetkessä SKA-vahdin patjaan ja lensi rajusti päin laitaan.

Mies loukkaantui tilanteessa pahasti, sillä Daugavins vietiin kaukalosta ulos paareilla. Ulosajosta voi kuitenkin olla montaa mieltä, sillä kyseessä oli lähinnä vain epäonninen kaatuminen.

SKA Pietari selvitti alivoimansa ja nappasi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen voiton numeroin 5-2. Spartak Moskova on kuitenkin vielä ottelusarjassa kuskin paikalla ja myös seuraava ottelu pelataan joukkueen kotiluolassa.

SKA Pietarin maalivahti ajettiin suihkuun

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: