SKA Pietari on todellisessa kriisissä – Spartak Moskova venyi huimaan suoritukseen

SKA Pietari on todellisessa kriisissä – Spartak Moskova venyi huimaan suoritukseen

SKA Pietari on ajautunut todella suuriin ongelmiin KHL:n pudotuspeleissä, sillä joukkue hävisi molemmat kotiottelunsa Spartak Moskovaa vastaan.

Yhden sarjan suurimman mestarisuosikin piti kävellä avauskierrokselta jatkoon, mutta toisin on käymässä, sillä Spartak aiheutti melkoisen sensaation aloittamalla sarjan voitolla. Yllätykset saivat jatkoa myös torstaina, kun moskovalaisjoukkue eteni uskomattomalla tavalla jo toiseen voittoon.

SKA Pietari näytti painelevan voittoon, kun joukkue lähti päätöserään 2-0-johdossa. Spartakin Dmitry Kalinin nosti vierasjoukkueen kuitenkin mukaan taisteluun, kun mies onnistui iskemään tärkeän kavennusmaalin.

Pietarilaisyleisö koki suuren järkytyksen reilut kolme minuuttia ennen loppua, kun vierasjoukkue nousi jo rinnalle Ilya Talaluyevin osumalla. Suoranainen ihme sai kruunun vain viisi sekuntia ennen loppua, kun Spartak kruunasi huikean nousunsa voittomaalin. Sankariksi nousi Martins Karsums, joka aiheutti SKA Pietarille toisen shokkitappion.

SKA onkin jo pakkovoiton edessä lauantaina, kun edessä on ottelusarjan kolmas ottelu. Helppoa se ei tule kuitenkaan olemaan, sillä tällä kertaa kamppailu pelataan Spartakin kotiyleisön edessä.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut