KHL-vihjeet: SKA Pietari – Jekaterinburg | 10.12. klo 18:30

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Torstaille isketään pöytään KHL-vihjeet! SKA Pietari saa vieraakseen – jos nyt kiltisti ilmaistaan – ”heikosti suorittaneen” Jekaterinburgin.

SKA Pietari – Jekaterinburg

Vierasjoukkueella ei ole kulkenut viime aikoina – ei sitten lainkaan. Jekaterinburgista ponnistava Avtomobilist, joka yleensä tunnetaan yhtenä KHL:n vahvimmista joukkueista, on nimittäin ajautunut peräti 9 ottelun mittaiseen tappioputkeen.

Viimeisimpänä tukkaan on tullut Dynamo Moskovalta kotona (2-7), sekä Ak Bars Kazanilta (2-0) ja Avangard Omskilta (3-1) vieraissa.

Tänään vastaan asettuu SKA Pietari, joka sekään ei missään tapauksessa ole suorittanut optimaalisella tavalla. Avtomobilistilla on käynnissä kuitenkin niin epätoivoinen ajanjakso, ettei vierasottelusta SKA:ta vastaan voi odottaa mitään muuta kuin tappiota.

Kertoimella 1,87 SKA on vain liian hyvä kohde ohitettavaksi torstain betseistä.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!