Video: SKA-vahti teki täysin käsittämättömän upean ratkaisun – heitti mailan pois ja torjui varman maalin kämmenellään

Jaroslav Askarov Pietarin SKA / Pallomeri.net

Pietarin SKA:n huippulupaus Jaroslav Askarov teki kaikin tavoin järjettömän upean torjunnan ottelussa Sotshia vastaan.

Vaikka U20 MM-kisat päättyivätkin Venäjän osalta pettymykseen, niin Nashville Predatorsin sikariportaassa todennäköisesti ollaan tällä hetkellä varsin tyytyväisiä seuran viimeisimpään ykköskierroksen varaukseen.

Predators huusi syksyn 2020 NHL-draftissa Pietarin SKA:n Jaroslav Askarovin oikeudet itselleen avauskierroksen 11. vuorolla, mikä on hyvin harvinaista maalivahdin kohdalla.

Askarov on etenkin KHL:n puolella vastannut kuitenkin jatkuvasti huutoon. Viimeksi tiistai-iltana Askarov loisti, kun SKA pisti Sotshin nippuun maalein 3-1.

Mainos alkaa

Ottelun kirkkain tähtihetki oli kuitenkin sekä hengästyttävän upea, että erikoisuudessaan aivan täysin pöllämystyttävä. Askarov näet torjui aivan varmalta näyttäneen maalin hyvin poikkeuksellisella tavalla.

Askarov torjui laukauksen, josta syntyi maalin takatolppaa kohti liukunut irtokiekko. Askarov arvioi tilanteen salamannopealla laskutoimituksella ja päätti luopua tahallaan mailastaan, jotta voisi sukeltaa kiekon perään ja torjua Sotshi-pelurin laukauksen lähes suojaamattomalla kämmenellään.

Ratkaisun taustat olivat ehkä selkeät vain Askaroville itselleen, mutta se ei alkuunkaan ota itse torjunnalta ja sen upeudelta mitään pois.

SKA:n Jaroslav Askarov tekee KHL-kauden hämmentävimmän ja huikeimman torjunnan:

Katso myös: Video: Sveitsin liigassa nähtiin raju joukkotappelu – kaikki alkoi Linus Omarkin rumasta kostosta


Pelaajat:
Joukkueet: