TPS:n ja Lauri Korpikosken välinen soppa sakenee – pelaajayhdistys vaatii ulkopuolista selvitystä

Lauri Korpikoski TPS / Pallomeri.net

Suomen Jääkiekkoilijat ry tiedotti maanantaiaamuna vaativansa ulkopuolista selvitystä TPS:n ja Lauri Korpikosken väliseen asiaan.

Jääkiekon pelaajayhdistys Suomen Jääkiekkoilijat ry tiedottaa osallistuvansa TPS:n ja Lauri Korpikosken välisen sopan selvittämiseen vaatimalla ulkopuolista selvitystä asiaan.

SJRY kritisoi sitä, että TPS:n tiedotteen mukaan seura olisi tehnyt työpaikkasyrjintäasiassa perusteellisen selvityksen käyttäen apuna ulkopuolista asiantuntijaa. Kyseinen ”ulkopuolinen asiantuntija” on kuitenkin paljastunut seuran omaksi asiamieheksi. SJRY ei näin ollen pidä selvitystä ulkopuolisena selvityksenä, koska sen laadinnassa on käytetty yhtiön omaa asiamiestä, joka toimii työnantajan edustajana.

– SJRY ei pidä selvitystä objektiivisena tai uskottavana. Kyseessä on puhtaasti työnantajan sanelema ja virheellinen kuvaus tapahtumista, eikä riippumaton tutkimus siitä, mitä oikeasti on tapahtunut. SJRY:n pelaajilta saamat tiedot tapahtumista poikkeavat merkittäviltä osin siitä, mitä TPS on antanut ymmärtää. Yksikään SJRY:n kuulema pelaaja ei ole vahvistanut tapahtumien menneen TPS:n kertoman mukaisesti, vaan syrjintä ja kiusaaminen on ollut ilmeistä, tiedotteessa todetaan.

SJRY vaatii seuralta ja Liigalta riippumatonta tutkintaa tapahtumien kulusta sekä ennen kaikkea tutkinnan avoimuutta.

Tsekkaa myös: MTV: Liigapörssi ja Hockey GM ovat jälleen kieltouhan alla – hallinto-oikeus hylkäsi valituksen


Pelaajat:
Joukkueet: