Huikea soolomaali Veikkausliigassa – SJK:n Tuomas Kaukua kikkaili Lahden pakan läpi ja tykitti yläpesään

Tuomas Kaukua SJK

Veikkausliigassa nähtiin komea yksilösuoritus, kun SJK:n Tuomas Kaukua paineli Lahden puolustuksesta läpi ja ampui pallon pussiin.

Veikkausliigan häntäpäähän ajautunut FC Lahti sai sunnuntain kierroksella lisää lunta tupaan, kun SJK poikkesi Lahdessa hakemassa selvän 3-1-vierasvoiton.

Vieraiden viimeinen osuma oli Tuomas Kaukuan käsialaa ja tällä kertaa kyseessä oli varsin maukas teos. Maali syntyi 57. minuutilla, kun Kaukua sai pallon omalla kenttäpuoliskollaan.

Mainos alkaa:

Kaukua huomasi saaneensa paljon tilaa voitettuaan ensimmäisen kamppailun, joten hän päätti lähteä kuljettamaan palloa kohti Lahden maalia ja kun pakeista ei ollut häntä pysäyttämään, niin Kaukua kiitti ja painoi pallon lopulta rangaistusalueen puolelta aivan yläkulmaan.

Toki vaikka Kaukuan soolosta ei voikaan mitään ottaa pois, niin Lahden puolustajat antoivat hänelle viimeisessä vaiheessa aivan liiaksi tilaa ja Kaukua käytti sen aivan täysin hyödykseen. Tästä huolimatta maali oli ehdottomasti yksi kauden upeimmista.

SJK:n Tuomas Kaukua vie soolonsa upeasti loppuun asti:

Katso myös: KPV-veskari Sergei Lazarev lähti seikkailulle ja töpeksi pahasti – SJK:n Oskar Pihlaja roikotti pallon tyhjiin


Joukkueet: