Video: Interin pakit sulivat prässin alla – SJK kiitti töhöilystä ja iski kaksi samanlaista lahjamaalia

SJK prässää Interin sekaisin / Pallomeri.net

SJK kaatoi Interin kotonaan ja saa kiittää siitä sekä omaa pelisuunnitelmaansa että vastustajan alakerran epävarmuutta.

Veikkausliigan kärkikastiin koko kauden kuulunut Inter sähelsi oikein urakalla vieraillessaan Seinäjoella. SJK antoi Interin puolustukselle korkeaa prässiä ja tällä kertaa se oli silkkaa myrkkyä, sillä Inter luhistui paineen alla kahdesti ja kotijoukkue sai tehdä aivan ilmaisia  lahjamaaleja.

Ensimmäinen sortuminen tapahtui 27. minuutilla, kun maalivahti Henrik Moisander antoi lyhyen avauksen parin metrin päässä seisseelle toppari Noah Nurmelle. Hän ei ollut lainkaan hereillä, eikä tajunnut, että SJK:n Emmanuel Ledesma oli hiipinyt hänen vierelleen.

Nurmi yritti epätoivoista harhautusta, mutta Ledesma vei häneltä pallon kylmänviileästi ja niittasi lähietäisyydeltä kotijoukkueen 2-1-johtoon.

Mainos alkaa

Seuraava maali syntyi 67. minuutilla ja aivan samassa hengessä, sillä tämäkin lähti Moisanderin lyhyestä avauksesta. Erona oli se, että tällä kertaa syöttö meni rangaistusalueen ulkopuolelle ja vastaanottajana oli Anthony Annan.

Muuten lopputulos oli kutakuinkin sama. Annan nukkui niin, että kuorsaus kuului ja SJK:n prässääjät iskivät häneen säälimättä kiinni vieden pallon ja pistäen sen Interin pussiin. Toisen nolon takaiskun Interille sai aiheuttaa Joonas Lepistö, joka viimeisteli myös kotijoukkueen avausosuman.

Lahjamaaleista muodostui myös ratkaiseva ero, sillä SJK vei ottelun lopulta maalein 3-2.

SJK yllättää Interin alakerran aivan houst kintuissa (videolla 0:38 alkaen):

Inter höntyilee prässin alla toistamiseen:

Katso myös: Video: Albion Ademi laukoi huikaisevan maalin Veikkausliigassa


Joukkueet: ,