Video: Veikkausliigassa nähtiin erikoinen osuma – SJK-hyökkääjä prässäsi pallon maaliin asti

Jake Jervis SJK / Pallomeri.net

SJK kaatoi AC Oulun ja Jake Jervis nousi pääosiin. Ottelun tähtihetki oli brittikärjen armoton prässäystyö, joka johti maaliin asti.

Sarjanousija AC Oulu otti pannuunsa lauantain Veikkausliiga-kierroksella SJK:lta maalein 2-0. Ottelussa pääosiin nousi vierasjoukkueen brittihyökkääjä Jake Jervis.

Ensin Jervisillä oli tilaisuus viedä joukkueensa johtoon jo 10. minuutilla, kun hän asettui ampumaan rankkaria, mutta missasi sen. SJK meni johtoon lopulta 53. minuutilla, kun Joonas Lepistö teki ottelun avausmaalin.

Mainos alkaa

Jervis ei omasta aiemmasta epäonnistumisestaan lannistunut mitenkään, vaan painoi hommia hurjalla tahdilla ja lopulta sai siitä varsin konkreettisen palkinnonkin.

61. minuutilla Jervis lähti rohkeasti prässäämään palloa pitänyt AC Oulun pakkia ja potkaisi pallon pois tämän jalasta. Pallo lähti voimalla kohti maalia ja meni jo maalivahti Juhani Pennasesta ohi.

Pennanen lähti jahtaamaan palloa ja Jervis puolestaan lähti pinkomaan Pennasen perään. Pennanen sukelsi pallon perään ja onnistui lyömään sen kädellään pois maaliviivalta.

Tämä oli vain lyhytikäinen ratkaisu, sillä erittäin nälkäisesti prässäämään lähtenyt Jervis lopulta ehti potkaisemaan pallon Pennasen nokan edestä pussiin ennen kuin tämä ehti jatkaa pelastustoimenpiteitään.

SJK:n Jake Jervis tekee armottomasti töitä ja prässää pallon maaliin asti:

Katso myös: Video: Kauden huikein tumpelointi – Leeds-pakki ampui huippupaikasta kulmalipulle


Joukkueet: