maanantai, 04.07.2022
Koti Jalkapallo-uutiset Video: Sivasspor-kapteeni poltti hihansa virhetuomiosta – lensi ulos näytettyään tuomarille uusintaa puhelimensa...

Video: Sivasspor-kapteeni poltti hihansa virhetuomiosta – lensi ulos näytettyään tuomarille uusintaa puhelimensa ruudulta

Hakan Arslan Sivasspor / Pallomeri.net

Sivasspor joutui tulemaan toimeen ilman kapteeniaan Hakan Arslania, kun hän lensi ulos näytettyään tuomarille uusintaa puhelimellaan.

Turkin suurseura Besiktas hoiti hommansa Super Ligin maanantain kierroksella ja kaatoi Sivassporin selvästi maalein 3-0.

Sivasspor tosin joutui alivoimalle jo puoliajalle mentäessä hyvin erikoisen episodin vuoksi, kun joukkueen kapteeni Hakan Arslan suuttui erotuomarille pieleen menneestä tuomiosta.

Arslan haki vaihtopenkiltä kännykän, josta hän näytti videon erotuomarille. Videolla oli Besiktasin maalia edeltänyt tilanne, jossa pallo oli käynyt pelialueen ulkopuolella. Tilannetta ei vihelletty vaan maali hyväksyttiin.

Erotuomari antoi Arslanille kännykkäepisodista varoituksen. Tästä hermostuneena Arslan heitti kännykän nurmelle, potki nurmikkoa ja painui pukukoppiin. Erotuomari palkitsi Arslanin mielenosoituksestaan vielä toisella varoituksella, joten hän sai punaisen kortin ja lensi ulos ottelusta.

– Eivät tuomarit tuollaisia katso läpi sormien, joten hän sai aivan ansaitusti siitä kortin, totesi Sivassporin päävalmentaja Riza Calimbay turhautuneena seuran verkkosivuilla.

Myöhemmin kuitenkin paljastui, että Arslan oli oikeassa. Pallo oli käynyt kokonaan pelialueen ulkopuolella eikä maalia olisi pitänyt hyväksyä.

Sivasspor-kapteeni Hakan Arslan näyttää tuomarille uusintaa puhelimestaan:

Katso myös: Video: Valioliigassa tehtailtiin kauden ylivoimaisesti koomisin oma maali