Mieletön loppuratkaisu NCAA:ssa – SIUE:n peluri kiskaisi viimeisen sekunnin voittokorin yli puolesta kentästä

SIUE

Yhdysvaltain yliopistokoripallossa nähtiin uskomattoman loppuratkaisu, kun SIUE:n pelaaja upotti kaukaa viimeisen sekunnin voittokorin.

Yhdysvaltainen yliopistourheilun katto-organisaatio NCAA:n miesten koripallosarjassa koettiin mahtava hetki, kun todellinen trilleriottelu päättyi aivan poskettomaan onnistumiseen.

Tämä tapahtui Arkansasin osavaltiossa pelatussa ottelussa, jossa Little Rockin yliopisto isännöi SIUE:n joukkuetta. NCAA-koripallossa ei yleensä tehdä pisteitä aivan samaan tahtiin kuin ammattilaiskentillä, joten yllättävänkin pisterikas peli oli meneillään, kun loppuratkaisun äärelle päästiin.

Peli oli tasan 81-81, kun peliä oli jäljellä, enää 2,1 sekuntia. Vierasjoukkue SIUE pääsi vielä kerran heittämään pallon peliin ja aikaa oli enää yhdelle kaukoheitolle.

Tällä kertaa kyseessä oli todella kaukoheitto sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä pallon saanut pelaaja joutui kiskomaan oman kenttäpuoliskonsa kolmen pisteen rajalta.

Kaikkien järkytykseksi heitto sujahtikin sukkaan muuttaen tilanteeksi 81-84 ja vieraat aloittivat villit voitonjuhlat Little Rockin pelaajien seuratessa tapahtumien saamaa käännettä täysin epäuskoisina.

SIUE ratkaisee ottelun Little Rockia vastaan aivan uskomattomalla tavalla:

Katso myös: Lauri Markkanen yllätettiin tähdistövalinnan kunniaksi – sai kirjaimellisesti karhunhalauksen