Singaporen veskarista tuli suuri sankari Kiinassa ja hänelle sataa rahalahjoituksia – “Perheeni on hieman järkyttynyt”

Singaporen Hassan Sunny

Singaporen maalivahdista Hassan Sunnysta tuli suuri sankari Kiinassa, koska hän piti maalinsa riittävän puhtaana.

Kiina hävisi tiistaina MM-karsintojen viimeisessä ottelussaan Etelä-Korealle 1–0, mikä jätti heidät vaikeaan paikkaan seuraavaan karsintavaiheeseen pääsyn kannalta.

Lohkon kolmantena olleella Thaimaalla oli näet mahdollisuus nousta Kiinan ohi, koska sillä oli vielä yksi ottelu jäljellä lohkojumbo Singaporea vastaan. Karsintojen seuraavaan vaiheeseen pääseminen ja lohkon toiselle sijalle nouseminen olisi vaatinut Thaimaalta kolmen maalin voittoa Singaporesta, jolle oli siihen mennessä karsinnoista kertynyt vain yksi piste ja 24 päästettyä maalia.

Mainos alkaa:

Peli päättyi lopulta Kiinan kannalta onnellisesti, kun Thaimaa onnistui voittamaan Singaporen vain lukemin 3-1. Suureksi sankariksi nousi Singaporen 40-vuotias maalivahti Hassan Sunny, joka torjui ottelussa 11 kertaa.

Tämän myötä Sunnysta tuli suuri sankari Kiinan jalkapalloväen keskuudessa. Hän kertoi Singaporen yleisradioyhtiölle CNA:lle, että hänen perheensä pitämän ruokakojun maksamiseen käytettävä QR-koodi oli ottelun jälkeen levinnyt verkkoon ja kiinalaisfanit ovat käyttäneet sitä rahalahjoitusten tekemiseen kiitoksena Kiinan jatkopaikasta.

– Nautin siitä jonkin aikaa. Ajattelin, että rahaa tulee. Pian ajattelin, että milloin tämä loppuu ja onko tämä edes laillista, Sunny sanoi CNA:lle.

Hän ei paljastanut, kuinka paljon rahaa hänelle oli lähetetty, mutta ajatteli, että loputtomasti lahjoituksia ei voi tulla. Tämän lisäksi myyntikojulla on myös vieraillut lukuisia kiitollisia kiinalaisfaneja, jonka myötä ruokakojulla loppui ruoka.

– Perheeni on hieman järkyttynyt kaikesta tästä, Sunny totesi ollen ymmällään.

Singaporen Hassan Sunny piti verkkonsa tarpeeksi puhtaana ottelussa Thaimaata vastaan ja näin hänestä tuli suuri sankari Kiinassa:

Katso myös: EIF-pelurilta karmea ottelu – sai punaisen kortin 20 sekunnin jälkeen