Kalmar-kippari Simon Skrabb oli kovassa iskussa – osui kahdesti ja johdatti joukkueensa voittoon

Simon Skrabb Kalmar FF

Kalmar FF:n kapteeni Simon Skrabb oli mainiolla pelipäällä ja johdatti kahdella maalillaan joukkueensa murskavoittoon Halmstadista.

Kalmar FF mätki Halmstad BK:ta kotonaan tylysti turpiin maalein 5-2 lauantain Allsvenskan-kierroksella ja murskajaisissa tahtipuikkoa heilutti kapteeni Simon Skrabb, joka maalasi kahdesti.

Jaro-kasvatti Skrabb vei joukkueensa 1–0-johtoon 16. minuutilla, kun hän laukoi keskityksen komeasti suoraan volleysta sisään. Taukovihellykseen mennessä vierasjoukkue Halmstad oli kääntänyt ottelun 2–1-johdokseen, mutta toinen puoliaika oli Kalmarin näytöstä.

Mainos alkaa:

Kalmar tasoitti pelin 61. minuutilla ja vain minuuttia myöhemmin Skrabb teki voittomaalin, kun hän sai pallon jalkaansa rangaistusalueella ja laukoi pallon pilkun tienoilta häkkiin.

Kalmarin kausi on ollut haastava, sillä joukkue Allsvenskanissa sijalla 14, mikä tarkoittaa sarjataulukon kolmanneksi viimeistä paikkaa.

Simon Skrabb tekee ottelun avausmaalin komealla volleylla:

Kapteeni Skrabb tekee ottelun voittomaalin 62. minuutilla:

Katso myös: Mahti-iskussa oleva Joel Pohjanpalo osui kahdesti – näyttävä pomppukuti ylänurkkaan ja voittomaali lisäajalla


Pelaajat:
Joukkueet: