Simo Valakari sai potkut Tromsøstä – ajautui erimielisyyksiin seurajohdon kanssa

Simo Valakari / Pallomeri.net

Norjasta kantautui yllättäviä uutisia, kun Tromsø IL tiedotti, että päävalmentaja Simo Valakari on saanut potkut. Taustalla olivat erimielisyydet.

Kolmen kauden ajan Tromsø IL:tä valmentanut Simo Valakari on saanut potkut. Seura vahvisti asian sunnuntai-iltana julkaisemassaan tiedotteessa.

Seura putosi viime kauden päätteeksi pääsarjasta, mutta valmistautui kauteen toisella sarjatasolla Valakarin johdolla. Koronaviruskriisi kuitenkin muutti tilanteen ja Valakari sai lähteä.

– Koronakriisin myötä osapuolilla oli eriäviä näkemyksiä seuran eteenpäin viemisestä. Siitä syystä päätimme päättää työsuhteemme. Tromsø IL kiittää Simo Valakarin omistautumista ja hänen tekemäänsä työtä. Hän osoitti suurta sydäntä seuraa kohtaan sen valmentajana, tiedotteessa todetaan.

Norjan TV2:n mukaan erimielisyyksiä Valakarin valmennuslinjasta alkoi ilmetä heti putoamisen jälkeen. Norjalaismedioiden mukaan seurajohto kutsui Tromsøn pelaajat palaveriin sunnuntai-iltana. Palaverissa puhuttiin paitsi koronaviruskriisin tuomista muutoksista, niin myös seuran valmennustilanteesta. Valakari itse ei ollut tapaamisessa läsnä.

Lue myös: Lehti: Rangersin nuori ruotsalaislupaus avautui vaikeuksistaan – ”Olen epäillyt itseäni niin p****leesti”


Joukkueet: