Silkeborg – HJK näkyy TV:stä – näin katsot ottelun suorana lähetyksenä

HJK Helsinki
Kuva: Getty Images

HJK pelaa torstaina isoista asioista, kun joukkue taistelee pääsystä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Näin katsot ratkaisevan taiston TV:stä.

Näin katsot Silkeborg-HJK-ottelun:

Klubi vei avausosan nimiinsä numeroin 1-0. Saumat Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen onkin loistavat, joten herkullisempaa ottelua ei juuri voisikaan olla tarjolla. Paineet eivät ole kuitenkaan maksimaaliset, koska taskussa on vähintään se Konferenssiliigan lohkovaihepaikka. Eurooppa-liiga olisi kuitenkin tasollisesti täysin eri luokan kilpailu, sillä onhan mahdollisia vastustajia muun muassa Manchester United ja Arsenal.

Silkeborg on laadukas nippu, joka saa nyt kotiedun puolelleen. Näin ollen luvassa on hikinen iltapuhde, jossa mitään ei ole luvassa ilmaiseksi.

Varmasti ottelun ensimmäiset hetket tulevat näyttämään paljon osviittaa tulevasta, sillä Silkeborgin aikainen avausmaali olisi suoranaista myrkkyä. Mitä pidemmälle mennään tasatilanteessa, niin sen paremmaksi mahdollisuudet nousevat.

Ottelu käynnistyy klo 19:30 ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä ainoastaan HJK-TV:n kautta. Ottelulähetys maksaa 9,99€.