Neymar siirtohuhujen polttopisteessä – osoitteena sittenkin Real Madrid?

Neymar siirtohuhujen polttopisteessä – osoitteena sittenkin Real Madrid?

Neymar on viritellyt paluuta ex-seuraana Barcelonaan jo pidemmän aikaa, mutta viimeisimpien tietojen paluu Espanjan kentille tapahtuukin Real Madridin paidassa.

PSG:n brassitähti Neymar on ollut huhujen mukaan palaamassa Espanjaan ja tarkemmin sanottuna entiseen seuraansa Barcelonaan. Espanjalaislehti Marcan mukaan ykkösvaihtoehto Neymarin uudeksi osoitteeksi olisikin tällä hetkellä La Ligan toinen jättiläinen, Real Madrid.

Marca kertoo, että PSG:n presidentti Nasser Al-Khelaifi on antanut Neymarin edustajille luvan neuvotella Real Madridin kanssa. Tietojen mukaan myös Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane olisi antanut hyväksyntänsä siirrolle.

Ongelmaksi saattaa muodostua se, ettei PSG halua vaihdossa pelaajia, jolloin Realin olisi saatava muutama pelaaja kaupaksi. Gareth Bale, Mariano Diaz sekä James Rodriguez ovat Marcan tietojen mukaan liipasimella. Balen perässä on tällä haavaa vahvimmin Bayern München, Diazin allekirjoitusta puolestaan jahtaa Monaco ja Rodriguezin uudeksi osoitteeksi lehti väläyttelee Atletico Madridia sekä Napolia.

Kolmikosta etenkin Balen siirtoa on odotettu koko kesän ajan sen jälkeen, kun Zidane julkisesti ilmoitti, että mitä nopeammin Bale lähtee, sen parempi. Nyt Balen ympärillä vellonut siirtosaaga on saanut odottamattoman käänteen, kun BBC uutisoi, että Bale on kutsuttu jälleen mukaan Real Madridin miehistöön. Tämä on herättänyt spekulaatioita sen puolesta, että Bale saattaisi kaikesta huolimatta olla sittenkin jäämässä Real Madridiin.

Espanjan, Italian, Ranskan ja Saksan sarjojen osalta kesän siirtoikkuna sulkeutuu 2.9.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut