Uskomatonta räpellystä Suomen Cupissa – SIF muni paikkansa, mutta ABC:n maalivahti töhöili oman maalin

SIF voittomaali

Suomen Cupin 2. kierroksella pelattu Vaasan alasarjaderby sai koomisen huipennuksen, kun ABC:n maalivahti tunaroi SIF:lle voittomaalin.

Vaasalaiset Akademisk Boll Club ja Sundom IF kohtasivat Suomen Cupin toisella kierroksella ja kolmosta pelaava vierasjoukkue SIF kaatoi nelosta pelaavan isäntänsä ABC:n maalein 4-3, eikä ottelun voittomaalista puuttunut komiikkaa.

Maali syntyi 87. minuutilla, kun vieraat loivat painetta ABC:n maalille. SIF:n pelurit saivat luotua parikin maalipaikkaa, mutta tekemisen laatu ei varsinaisesti hivellyt silmää ja ABC-vahti Torbjörn Mattson sai pallon haltuunsa.

Mattsonille sattui kuitenkin käsittämätön virhe. Hän painoi ensin pallon kylkeään vasten otettuaan sitä ennen huikean torjunnan kenkänsä kärjellä. Mattson yritti ottaa palloa vielä paremmin haltuunsa, mutta hätiköi ja räpelsi pallon epähuomiossa omaan maaliin.

Mattsonin oma maali vei Sundom IF:n 4-2-johtoon, joten kun ABC onnistui vielä 90. minuutilla kaventamaan, niin Mattsonin koheltama oma maali jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi.

ABC:n maalivahti tumpeloi karusti, kun SIF on ensin itse räpeltänyt omat maalipaikkansa:

Katso myös: Kroatian veskarilla rajaton itseluottamus – Pikkuhuuhkajien Naatan Skyttä rankaisi armotta