Jalkapallo-ottelut päättyivät lukemin 95-0 ja 91-1 – Sierra Leonen jalkapalloliitto aloitti tutkinnan

sierra leonen psg ilves-kissojen superliiga vs uefa christian eriksen qatarin valioliiga bosna

Sierra Leonen jalkapalloliitto on ymmärrettävästi käynnistänyt tutkinnan otteluista, jotka päätyivät 90 ja 95 maalin erolla.

Sierra Leonen jalkapalloliitto on aloittanut tutkinnan kahdesta lievästi sanottuna epäilyttävästä ottelusta, jotka päättyivät järjettömin murskalukemin. Toisessa ottelussa Gulf FC voitti Koquima Lebanonin 91-1 ja toisessa Kahula Rangers murjoi Lumbebu Unitedin vielä hieman pontevammin maalein 95-0.

Liitto totesi, että tulokset olivat epätavallisia ja lupasi nollatoleranssin asian käsittelyssä. Liitto siis tutkii otteluihin liittyviä ottelumanipulaatioepäilyjä

– Vakuutamme ihmisille, että asia tullaan käsittelemään läpikotaisin ja mahdolliset syylliset tulevat tuntemaan lain voiman, liitto vakuutti tiedotteessaan.

Jos tulokset jäävät voimaan, niin niistä tulee yhdet suurinumeroisimmista otteluista koko jalkapallohistoriassa. Ennätystuloksen uskotaan olevan Madagaskarissa vuonna 2002 pelatussa AS Ademan ja So l’Emyrnestä välisessä ottelussa taululle potkittu täysin posketon 149-0. Toki tuloksen takana oli se, että tuolloin hävinnyt So l’Emyrne teki jatkuvasti omia maaleja protestoidakseen tuomareiden päätöksiä, joista he olivat hivenen eri mieltä.

Tsekkaa myös: Uskomaton pommi 30 metristä – IFK Mariehamnin Joakim Latonen ampui huikean maalin Veikkausliigassa