Sidney Crosby suuttui tuomarille ja mussutti uransa ensimmäisen ulosajon – Kings-fanit juhlivat estoitta

Sidney Crosby Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosby otti liikaa kierroksia ottelussa LA Kingsiä vastaan ja sai uransa ensimmäisen ulosajon.

Los Angeles Kings höykytti Pittsburgh Penguinsia kunnolla kotijäällään, kun loppulukemat kirjattiin Kingsin hyväksi peräti 6-0. Ottelun kolmannessa erässä nähtiin myös historiallinen hetki, kun Penguinsin kapteenille Sidney Crosbylle tuomittiin hänen huikean NHL-uransa ensimmäinen ulosajo.

Kaikki alkoi maalinedustatilanteesta, jossa Crosby kamppaili Kingsin Mikey Andersonin kanssa. Anderson veti Crosbya tylysti poikittaisella mailalla selkään ja Crosby lensi jäähän rähmälleen ajautuen toisen Kings-pelaajan jalkoihin.

Kun jäähyjä oltiin antamassa, kävi Crosby kuumana. Hän yritti Andersonin iholle ja antoi palaa myös tuomariston suuntaan. Anderson sai tilanteesta 2+10 minuutin rangaistuksen ja Crosbylle tuomittiin 10 minuutin käytösrangaistus.

Tästä Crosby riemastui ja hän luisteli päätuomarin perässä jatkuvasti mussuttaen, kunnes tuomari kyllästyi ja antoi Crosbylle pelirangaistuksen käytöksestä.

Kings-fanit reagoivat ulosajon kuulutukseen suorastaan raivokkaalla riemulla ja kotiyleisön vahingonilo raikui varmasti Penguinsin koppikäytävälle asti, kun Crosby marssi kaukalosta ulos.

Sidney Crosby suuttui tuomarille ja mussutti itselleen NHL-uransa ensimmäisen ulosajon:

Katso myös: Taitava tahtomaali – Jesperi Kotkaniemi painoi oman riparinsa Rangersin reppuun


Pelaajat:
Joukkueet: