Video: Sidney Crosby tuuletti turhaan – kaikki näkivät omiaan, video paljasti Penguinsin huonon tuurin

Video: Sidney Crosby tuuletti turhaan – kaikki näkivät omiaan, video paljasti Penguinsin huonon tuurin

Pittsburghin Sidney Crosby oli jo varma maalistaan Los Angelesia vastaan. Tuomarikin näytti maalia eikä kukaan protestoinut, mutta video kertoi totuuden.

Los Angeles Kings kaatoi Pittsburgh Penguinsin maalein 2-1, mutta oli todella lähellä, että peli olisi kääntynyt toiseen suuntaan. Kings meni johtoon ottelun avauserässä, mutta erän lopussa näytti hetken siltä, että Penguins pääsi tasoihin.

Jason Zucker antoi syötön takatolpan puolelle nousseelle Sidney Crosbylle, joka pääsi ohjaamaan kiekon kohti maalia. Kiekko osui rautoihin ja kimmahti ulos, mutta kulmasta tilannetta seurannut päätuomari säntäsi paikalle ja näytti välittömästi maali.

Myös Penguinsin pelaajat olivat varmoja asiastaan ja tuulettivat antaumuksella tasoitusta. Epäilys kuitenkin heräsi ja tilanne tarkistettiin videolta. Tämä oli erinomainen ratkaisu, sillä kävi ilmi, että kaikki kentällä olleet näkivät aivan omiaan.

Crosbylla ja Penguinsilla kävi uskomattoman huono tuuri sillä kiekko osuikin maalin katon takaraudan sijasta yläriman alle, putosi siitä jäähän ja liukui maaliviivaa pitkin pois maalilta.

Sidney Crosby luuli jo tasoittaneensa pelin:

Katso myös: Video: Jukureilta karmeaa tuhertamista ylivoimalla – Sportin Erik Riska kiitti ja kuittasi

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut