Video: Sidney Crosby monessa mukana – vesipullo jäälle, poikapaini Subbanin kanssa & tehot 0+3

Sidney Crosby P.K Subban - Pallomeri.net

Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby esitteli yleisölle vähän kaikkea mahdollista, kun hänen joukkueensa voitti NHL-finaalien 5. ottelun tylysti maalein 6-0.

Ennen kaikkea Crosby tuli jo avauserässä pelillisesti mukaan hurjalla asenteella ja kapteeni näyttikin jälleen, miksi häntä pidetään maailman parhaana pelaajana. Tuloksena oli tehot 0+3 ja lisäksi lukuisat vaaralliset maalintekopaikat, joissa “Sid” oli mukana.

Tämän lisäksi Crosbylta nähtiin myös kokoelma muita tempauksia.

Hän yltyi avauserässä P.K Subbanin kanssa poikamaiseen painiin, jossa Crosby lähinnä takoi Predators-puolustajaa ohimolle, mutta kun Subban pääsi lopulta niskan päälle, peli vihellettiin poikki ja molemmille veljeksille tuomittiin kaksiminuuttiset.

Toisessa erässä Crosby turhautui 4-0-tilanteessa jostain niin pahasti, että mies heitti pikkutyttömäisesti juomapullon jäälle. Vaikka heitto olikin heikko eikä se vaikuttanut juuri mihinkään, olisi siitä pitänyt tuomita jäähy. Näin ei kuitenkaan tapahtunut ja Penguins teki välittömästi tämän jälkeen 5-0-osuman.

Crosby selitti “heittoaan” pelin jälkeen vahingoksi. Jokainen voi alla olevasta videosta päätellä, putosiko pullo Penguins-kapteenin kädestä vahingossa.

Sidney Crosby ja P.K Subban nahistelevat:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).


Vesipullo “putoaa” Crosbyn kädestä:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).