Video: Sidney Crosby yritti komeaa rystypuolen ilmaveiviä

sidney crosby ilmaveivi - pallomeri.net

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby päätti maanantain NHL-kierroksella lähteä kokeilemaan maalintekoa suorituksella, jollaista ei onnistuneesti ole ainakaan NHL-kaukaloissa nähty.

Harvemmin ”melkein maali” on uutisoinnin arvoinen, mutta tällä kertaa kyse oli niin komeasta yrityksestä, että se läpäisi seulan.

Ottelu New York Rangersia vastaan oli toisen erän ensimmäisellä minuutilla, kun Crosby sai kiekon maalin taakse. Hänellä oli sen verran aikaa, että Penguins-kippari päätti yrittää ilmaveiviä – tuunaten suoritusta siten, että hän nosti kiekon rystypuolelta lapansa päälle.

Tämän jälkeen Crosby yritti tuikata pelivälineen etukulmasta sisään, mutta Rangers-vahti Igor Shestyorkin oli hereillä estäen harvinaisen komean maalin synnyn.

Rangers voitti ottelun lopulta 3-1.

Viime kaudellahan Andrei Svechnikovin toimesta nähtiin NHL:n historian ensimmäinen ilmaveivillä syntynyt osuma. Paria kuukautta myöhemmin Carolinan venäläistaituri toisti temppunsa myös uudemman kerran, minkä jälkeen kyseinen suorite nähtiin onnistuneesti myös Nashvillen Filip Forsbergin toimesta.

Sidney Crosby & ”melkein ilmaveivimaali”:

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: