Sidney Crosby oli tehtailla yhden NHL-historian hienoimmista osumista – kiekko osui tolppaan

Sidney Crosby Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguinsin kippari Sidney Crosby on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä ja sama meno jatkui lauantain kierroksella.

Ottelua Penguinsin ja Tampa Bay Lightningin välillä oli takana nelisen minuuttia, kun Crosby vei joukkueensa johtoon. Samalla hän sai täyteen 40 maalin rajapyykin tämän sesongin osalta. Viimeksi yli 40 maalin kausi nähtiin Crosbylta kaudella 2016-2017.

Penguins-kapteenin komeinta antia ottelussa oli kuitenkin suoritus, joka ei johtanut maaliin. Ruotsalaispakki Marcus Pettersson lähetti kovan jäänuoliaisen viivasta ja Crosby reagoi tähän työntämällä mailansa omien jalkojen väliin ja ohjaamalla pelivälineen sieltä kohti Lightning-rysää.

Mainos alkaa:

Fantastinen osuma jäi kuitenkin syntymättä, sillä kiekko kilahti tolppaan. Onnistuessaan kyseessä olisi ollut maali, jota olisi kelailtu uusintojen kera vielä vuosienkin päästä.

Penguins voitti ottelun lopulta lukemin 5-4. Joukkue jatkaa taisteluaan pudotuspelipaikasta ja on tällä hetkellä viimeisellä playoffseihin oikeuttavalla sijalla.

Tsekkaa myös: Nico Hischier antoi kiekon valua tyhjiin summerin jälkeen – Brady Tkachuk kilahti

Sidney Crosby oli tehtailla sensaatiomaisen komean osuman:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: