Video: Si Woo Kim oli tehdä PGA Tourilla kaksi holaria samalla kierroksella

Si Woo Kim oli tehdä PGA Tourilla kaksi holaria golf - pallomeri.net

Etelä-Korean Si Woo Kim on ollut PGA Tourin Wyndham Championship -kisassa hurjassa vireessä tällä viikolla, ja mies merkkautti tuloskorttiinsa myös holarin.

Kim teki hole in onensa kolmannella, 147-metrisellä väylällä, kun hänen rautakasillaan lähtenyt lyönti löysi tiensä yhden pompun saattelemana kuppiin.

Jo yksi hole in one on kohtuullisen harvinainen suoritus, mutta korealainen oli lähellä tehdä täysin uskomattoman tempun upottamalla toisen holarin. Hänen rautavitos-lyöntinsä 180 metristä suuntautui jälleen kohti lippua, mutta pallo kierähti kupin reunaa myöden putoamatta kuitenkaan sisään.

Kim juhli Players Championshipin voittoa vuonna 2017, ja häneltä löytyy plakkarista myös nyt pelattavan Wyndham Championshipin voitto. Tämän vuotista kisaa hän johtaa kahden lyönnin erolla, kun pelaamatta on yksi kierros.

Mainos alkaa

PGA Tourin historia tuntee vain yhden tapauksen, jossa sama pelaaja on onnistunut upottamaan kaksi holaria samalla kierroksella. Tämä tapahtui vuoden 2015 Northern Trust -kilpailussa Brian Harmanin toimesta.

Si Woo Kimin hole in one:

Lähellä oli myös syntyä PGA Tourin historiaa toisella holarilla: